dagar kvar

Utställare & Sponsorer

Nu är det dags att boka utställningsplats!

Se utställarkartan nedan.

Intresserad av att utveckla era affärer?​

Vi erbjuder bra möjligheter att utnyttja Norrköping International Horse Show för att få er verksamhet att växa och må bra. Oavsett om det handlar om att öka på försäljningen, stärka ert varumärke eller öka kännedomen om en ny produkt.

Norrköping International Horse Show är också ett perfekt tillfälle att samla de viktigaste kunderna med deras familjer och bjuda på internationell underhållning. Det är också ett strålande tillfälle för god personalvård.

Att som företag delta som sponsor i ett tävlingsevenemang med hög status ger företaget goodwill under en lång tid, både externt och internt. Företagets namn kommer att synas i massmedia, både före, under och efter tävlingarna. Företagets namn kommer att registreras positivt av alla åskådare. Även företagets anställda kommer att reagera positivt på identifikationen med ett företag som visar sig kraftfullt i ett evenemang som uppmärksammas i massmedia.

Några exempel på vad vi kan erbjuda:

Detta är bara några exempel och det går givetvis att göra mycket mer. Ett första steg kan vara att ta ett möte med oss på årets tävlingar, för att själva se hur man kan jobba. 

Scroll to Top